Nieuws uit Zwijndrecht

Zwijndrecht
Zwijndrecht

Nieuws uit Zwijndrecht

Waterbus naar het Noorden

07/06/18 23:18 - DeWaterbus vaart sinds 1 juli vorig jaar op de Schelde als alternatief vervoermiddel voor wie vanuit Hemiksem en Kruibeke naar Antwerpen wil. Door het succes van de zuidelijke route en de nood aan mobiliteitsoplossingen breidt het Havenbedrijf het traject van De Waterbus dit najaar uit met een noordelijke route in het havengebied én tegen begin volgend jaar naar het Albertkanaal dankzij de inzet van zes nieuwe schepen.

Grote uitbreiding bij Aertssen Group en 100 vacatures

30/05/18 09:33 - VERREBROEK/STABROEK - Familiebedrijf Aertssen Group zet haar uitbreiding verder en bouwt op Linkeroever een nieuw Logistiek centrum van 13 ha.Dinsdag werd het officiële startschot van de bouw gegeven met het slaan van de eerste paal. De groep blijft in een sneltempo groeien en zoekt momenteel nog 100 nieuwe medewerkers.

Grote hinder door Oosterweelwerken op Pastoor Coplaan én Statiestraat

29/05/18 02:57 - Het wordt tanden bijten de komende maanden voor de Zwijndrechtenaren. Maandag startten de voorbereidende werken voor de Oosterweelverbinding op de Pastoor Coplaan en in juni wordt de Statiestraat, in het verlengde van de Pastoor Coplaan, onder handen genomen.

Weer Zwijndrecht-Zwijndrecht

25/05/18 07:10 - Op zaterdag 26 mei 2018 wordt de 41e editie van de wielertoerrit Zwijndrecht NL – Zwijndrecht B gereden, een toertocht van 216 km voor wielertoeristen.

Man achter café met wc-potten als stoelen komt nu met broodje baksteen

23/05/18 19:17 - Peter Meyer, uit Zwijndrecht, is loodgieter en gek op zijn job, maar door een ongeval moet hij het voorlopig rustig aan doen. Zijn werk laat hem echter niet los en dus gebruikt hij zijn ervaring en werkmateriaal als inspiratie in de keuken.

Loodgieter verkoopt ‘bakstenen’ broodjes

23/05/18 03:00 - Peter Meyer (55) verkoopt elke zondag speciale ontbijten in zijn zaak. De bakvormen die hij gebruikt, zorgen voor rechthoekige broodjes in de vorm van een baksteen. “Naar analogie met de Vlaamse gedachte: een baksteen in de maag.”

Mama van Emma (6) met zeldzaam syndroom van Rett getuigt in ‘Vandaag over een jaar’ over spraakcomputer

18/05/18 02:57 - Emma (6) uit Zwijndrecht heeft het syndroom van Rett waardoor haar ontwikkeling op vroege leeftijd is gestopt. Zo kan ze niet praten. Maar dankzij een dure spraakcomputer, lukt dat wel. “Nu kan ze kiezen wat ze wil eten”, zegt haar mama.

Jongeren met beperking lanceren kunstproject

15/05/18 02:57 - Negen leerlingen met een beperking van De Leerexpert Burchtse Weel hebben samen met hun titularis een kunstproject gelanceerd.

Achttien maanden cel voor man die crashte na wilde achtervolging

11/05/18 10:57 - De correctionele rechtbank in Antwerpen heeft vrijdag Abdel Malik D. veroordeeld tot achttien maanden effectieve gevangenisstraf voor een achtervolging die eindigde in een zware crash in Zwijndrecht.

Acht vluchtelingen onderschept in Zwijndrecht

03/05/18 16:49 - Bij Mexico Natie aan de Canadastraat in Zwijndrecht zijn woensdagochtend acht vluchtelingen uit Eritrea onderschept door de politie. Een vrachtwagenbestuurder belde ‘s ochtends rond half acht naar de politie omdat hij had gezien hoe de groep uit zijn laadruimte gesprongen was. De politie kwam ter plaatse en kon de acht Eritreeërs vatten.

Zelf nieuws uit Zwijndrecht?
Deel ervaringen over ZwijndrechtZwijndrecht

„ Woonplaatsen.be gidst u door Zwijndrecht! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken